<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/159772.png" style="display:none;">
november 25, 2020

Vi hoppas på en ljusare framtid för alla

by Stefan Thorberg

Mejlsignatur 616 x175

När vi önskade varandra gott nytt år inför 2020 hade vi ingen aning om vad som väntade. Nu vet vi mer. Många har drabbats ofattbart hårt av den ännu pågående pandemin, andra lindrigare. Vi kan enas om att vi alla har påverkats på olika sätt. Vi måste hjälpas åt både nu och framåt med förhoppning om att vi nu får ett fungerande vaccin och med det ett nytt ”normalläge”.

Det var inget svårt beslut inför jul och nyår för oss att välja att stötta Plan Internationals viktiga arbete till de som har det ännu tuffare. Vi vill bidra till att hjälpa några av de miljontals flickor som inte går i skolan, att förverkliga sina drömmar och få en ljusare framtid. En följd av Covid-19 är att miljontals flickor riskerar att inte få återvända till skolan. Med utbildning kan flickor ta makt över sina liv och ta sig ur fattigdom.

Nu stänger vi snart 2020 och blickar framåt med förhoppningar om ett ljusare 2021. Vi tar med oss en stor skopa ny lärdom från året som gått. Vi har tagit stora kliv framåt när det gäller att vara öppna för snabba förändringar, tänka om, tänka nytt och, inte minst, ta till oss nya arbetssätt. Vi överraskades av hur snabbt allt kan förändras och de allra flesta av oss har säkert reflekterat kring att aldrig ta något för givet, utan tänka på att se på livet med betydligt större ödmjukhet och tacksamhet.

Vi vill tacka för det gångna året och för ett riktigt gott samarbete. Ett samarbete som vi ser fram emot att lyfta till nya nivåer under 2021.

God Jul och gott nytt år! Hälsningar Stefan och vännerna på Inspiration Company

Vill du läsa mer om Flickafadder så gör du det här https://plansverige.org/flickafadder/ 

Stefan Thorberg

Related posts

There are no related posts