<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/159772.png" style="display:none;">
Maila oss
maj 10, 2021

Vad tycker våra partners om oss? – Anders Liljeroos

by Emma Gillmo

Varför valde du att bli partner med Inspiration Company?

 

"Entreprenörsanda, arbetsglädje, engagemang och uthållighet är några exempel på organisationskulturen inom Inspiration Company. Det är svårt, för att inte säga omöjligt, att inte dras med i den optimistiska miljö där mål och delmål hela tiden överträffas, där ingenting är omöjligt att uppnå. Det är motiverade att vara med i ett vinnande team! Dessutom är ”verktygslådan” unik. Med Inspiration Company kan vi erbjuda kunden ett långsiktigt projekt som verkligen påverkar beteenden i önskvärd riktning."

Anders Liljeros på Change är partner till Inspiration Company

Som partner har Anders fått möjlighet att bearbeta stora noterade kundbolag med ett erbjudande som de annars inte skulle ha. Vi ser att motivationsprogram ger trivsel och skapar lönsamhet på ett sätt som vi inte kunde förutse, säger Anders.

Jag vill verkligen rekommenderaTIC för du som partner kommer till en organisation som ger dig en distruptiv affärsmodell och ett omfattade försäljningsstöd. Man gör heller inte någon skillnad på om du är anställd eller partner, alla är lika inkluderade. Alla kontakter inom TIC, oavsett vem du jobbar med, är lika entusiasmerande. Behöver du hjälp på kundbesök, presentationer etc. får du omgående svar och hjälp, säger Anders.

Det finns alltid olika vägval man kan göra som konsult. För min del prioriterar jag att komma bort från ”timfakturering” och i stället basera mina intäkter på ett resultat. Eftersom TIC administrerar det löpande projekt frigörs därtill mycket tid som jag kan disponera på ett bättre sätt.

Det jag gillar mest med partnersamarbetet med TIC är att vara en del i en framgångsresa, fortsätter Anders. Att möta kunders behov med praktiska lösningar som överträffar deras förväntningar är oerhört stimulerande. Entreprenörsandan smittar, om man nu kan säga så i dessa tider, och det är kul att jobba med TIC. 

 

Om Change.se

Change.se är en nätverksorganisation som sedan 2004 hjälper ägarstyrda företag, VD och företagsledningen att lyckas med ett förändringsarbete! Initialt jobbade vi mycket med utbildning och coaching inom ledarskap och teamutveckling men de senaste fem åren har tonvikten snarare varit projektledning och operations. Hållbar affärsutveckling har blivit en allt viktigare fråga för många kunder. Att förstå vad hållbarhet är för något och vad det innebär för ett företag, vilka SDGs som man kan påverka etc. är frågor som allt fler företag vill ha hjälp med att besvara.


Om vårt partnersamarbete

 

Vem letar vi efter?

Vi letar efter personer och företag som tycker att motivation och lojalitet är spännande. Våra partners är ledarskapskonsulter, managementkonsulter, rekryteringskonsulter, HR-konsulter, organisationskonsulter, motivationsentusiaster, m fl. Du kan också helt enkelt vara duktig på att ”öppna dörrar” och vill ha ett extragig eller något mer att marknadsföra och tjäna pengar på.

Mer om partnersamarbete med Inspiration Company kan du läsa på https://www.inspirationcompany.se/bli-var-partner

Har du direkt frågor är du alltid välkommen att kontakta mig via mejl  eller telefon: 08-515 238 13

Ha en toppendag! 

Emma Gillmo

Emma Gillmo

Related posts

There are no related posts