<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/159772.png" style="display:none;">
Maila oss

Om oss

Din partner inom motivation och lojalitet

Med Gamification in Business bygger och driver vi motivationsprogram för medarbetare och lojalitetsprogram för B2B företag

VÅR AFFÄRSIDÉ

Skapa lönsammare företag genom motiverade medarbetare och lojalare kunder

about-us-photo-2.png
Helhetspartner

Vi levererar inte bara en snygg design och ett verktyg, vi förstår vad som driver engagemang och framförallt vad som behövs för att leverera effekter. Vår leverans innefattar också att det är vi som kommunicerar med, supporterar och triggar deltagarna (medarbetare , återförsäljare eller kunder) till önskade beteenden och resultat.

Vi skapar och driver motivationsprogram med syfte att öka motivationen hos vår kunds medarbetare och på så sätt öka kundens lönsamhet.

Vi skapar och driver också lojalitetsprogram med syfte att öka lojaliteten hos vår kunds kunder eller återförsäljare. Sådana program leder till ökad lönsamhet, tillväxt, marknadsandelar eller vad vår kund önskar uppnå.

Oavsett program så fungerar de som en kommunikationskanal där du kommunicerar, aktiverar, marknadsför och belönar medarbetaren, kunden eller återförsäljaren. Vi anpassar alltid våra tjänster till bransch, kund och marknad, vilket gör att inget uppdrag är det andra likt. 

Konkreta resultat 

Vi levererar alltid tydliga effekter som t.ex. ökad lönsamhet, större omsättning, merförsäljning, kortare svarstider, minskad churn och förbättrad NKI.

Vi kan även mäta och belöna mjuka värden som kunskap, innovation och samarbeten. Ofta uppstår även indirekta effekter av sådana förbättringar, t.ex. kostnadsbesparingar, minskad personalomsättning och lägre miljöpåverkan.

För att säkerställa att programmet uppnår sitt syfte använder vi modellen RAK. I RAK specificeras vad som ska mätas och belönas, samt hur det ska budgeteras för både investering och resultat.

På resan mot de olika målen får du som kund fler och mer engagerade och motiverade medarbetare och/eller lojalare och lönsammare kunder som dessutom blir ambassadörer för ditt företag.

Fun facts

Motivation och lojalitet sedan -99👏

Lojala kunder
0
Motiverade medarbetare
0
Utdelade premier 2020
0

Helhetsleverans - avlastning & effekt

Strategisk rådgivning

Vi hjälper dig att reda ut trådarna och ta fram konkreta aktiveteter för att starta igång och driva ett program utifrån övergripande mål och syften. I vår Gameplan fastställer vi detaljerna och poängsätter de delar som ska leda till måluppfyllelse och resultat.

strategi

Produktion

Vi producerar ert program och dess portal utifrån det som beslutas i vårt gemensamma uppstartsmöte och enligt den Gameplan som vi kommer överens om. Eventuellt annat material för lansering producerar vi också, allt enligt gemensam överenskommelse.

500x320_production

Driva program

Du och ditt företag får er egen Customer Success Manager (Programansvarig, CSM) som avlastar genom att ta ansvaret för att driva programmet enligt uppsatta planer. Er CSM tar även hand om frågor från medlemmar, uppdaterar resultat, skriver blogginlägg och mail och allt som gör att programmet hela tiden är top-of-mind hos mottagarna.

kundservice

Programbokslut

Vi har löpande avstämningar med vår kund men varje halvår träffas vi lite mer formellt för att gå igenom det senaste halvåret eller året och pratar igenom effekter och sätter planer framåt. Vi passar då på att se över eventuella större justeringar och tweekar programmet för optimal effekt.

programbokslut

Inlösen av poäng

Poäng som delas ut till deltagarna kan lösas in i premieshoppen med tusentals produkter, upplevelser och presentkort. Vi hanterar all administration och logistik av beställningar. I vår tjänst ingår även frakten till dig som mottagare samt det underlag som er ekonomiavdelning eventuellt kan komma att önska.

500x320_production (1)

Utmärkelser

Vi är stolta att under åren fått flera olika utmärkelser. Vi stödjer också olika hjälporganisationer och har samlat dem här.

logotype_
Superfretag_emblem
Gasell_vinnare_2016_1-e1481556795654
unhcr_stodjer_rgb_72dpi-e1448886801867
logo-orange