<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/159772.png" style="display:none;">
juni 11, 2015

Inspiration Company och Mera Mål erbjuder lösningar för accelererad tillväxt!

by Stefan Thorberg

Genom det nya samarbetet vill Inspiration Company erbjuda ett mervärde till de tjänster vi redan tillhandahåller inom motivation, lojalitet och kundklubbar. Mera Mål AB kan addera ”tillväxtdrivande” utbildningar och föreläsningar, med integrerade tjänster inom kundförståelse och beteendetester.

Att få utbildade medarbetare som är mål- och resultatorienterade samt att företagsledningen får ett system där team och individuella prestationer mäts och belönas ger en accelererande tillväxt i verksamheten!

Om Mera Mål
– Inspiration Company är ett företag som ligger i framkant i sin nisch och tillsammans blir vi en oslagbar kombination när det handlar om att hjälpa företag att förstå sina kunder, hitta initiativ som ger resultat och sedan att faktiskt se till att de blir genomförda, säger Anette Wallström, VD Mera Mål AB.

Vidare säger Anette att de flesta har lärt sig att sätta mål, men varför är då inte alla nöjda med de resultat de får? Vad är det som skiljer de företag och individer som verkligen lyckas från dem som inte gör det? Det finns ett gap mellan det vi VET och det vi GÖR!

– Våra utbildningar motiverar till att minska detta gap och skapar entreprenörskraft i alla individer – drivet och viljan att hitta lösningar. Vi kallar det för Det personliga entreprenörskapet, oavsett om man driver företag, är anställd eller vill utvecklas privat. I alla våra utbildningar får deltagaren konkreta verktyg så man kan gå direkt från utbildningen och markant förändra sina resultat, säger Anette.

Mer info om Mera Mål AB www.meramal.se.

Konkreta resultat och mycket nöjda kunder
Under drygt 10 år har Inspiration Company skapat en unik kunskapsbank genom att fråga tusentals kvinnor och män i alla åldrar på olika befattningar vad som driver dem, hur man ska nå dem, och vad de uppskattar att få i belöning för en bra prestation.

Vi tycker att intressanta frågor att ställa när man vill ha mycket nöjda kunder är; Vet vi vilka drivkrafter som styr och påverkar? Varför väljs den ena leverantören framför den andra? Finns det synergier med ett system för de egna säljarna som resulterar i topprestationer?

Tillsammans med ledningsgruppen på en rad kända bolag har vi utformat program som ger konkreta resultat och som ger mycket nöjda kunder.

Med andra ord: att använda båda bolagens kompetenser och få synergieffekter skapar garanterat accelererande tillväxt.

Vill du veta mer om Inspiration Company och Mera Mål AB?
Kontakta gärna mig så kan vi boka in ett besök där jag kan berätta mer om vårt samarbete och om hur vi kan hjälpa just ditt företag!

Stefan Thorberg