<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/159772.png" style="display:none;">

Inspiration Academy

Motiverade medarbetare gör företag mer framgångsrika. Utbilda dig och få verktygen till att bli en ännu bättre ledare som kan påverka medarbetares motivation och företagets framgångar.

I och med rådande status i samhället och de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten tar även Inspiration Academy och #motiverasverige ansvar för att begränsa smittspridning och flyttar fram våra utbildningar.

När vi väl har Covid-19 bakom oss är det sannolikt viktigare än någonsin att vi samlas för att tillsammans skapa ännu bättre förutsättningar för lustfyllda arbetsplatser och ett motiverat Sverige.


 

Om utbildningen

Motiverade medarbetare gör företag mer framgångsrika. Här är utbildningen som ger dig verktygen att bli en ännu bättre ledare som kan påverka dina medarbetares motivation och ditt företags framgångar.

Framtidens ledare har de mest motiverade medarbetarna. Ta chansen att bli en av de första ambassadörerna. Lär dig hur du kan utveckla din verksamhet, bli en bättre arbetsgivare med fler motiverade medarbetare. Under en halvdag får du ta del av de senaste trenderna, insikterna och strategierna inom motivation. Vi blandar teori, praktik och nätverkande med fokus på kunskap och de verktyg som behövs för att motivera, stärka kulturen och skapa delaktighet. Dagen avslutas med ett kunskapstest och diplomering.

Filter:

Alla utbildningar
Grundutbildning - Level 1
Fortsättning - Level 2-9