<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/159772.png" style="display:none;">

Inspiration Företagskultur

#tillsammansöverträffarvi

Våra värderingar

Våra värderingar representerar vårt företag, vårt förhållningssätt till varandra, våra partners, kunder och våra arbetssätt.

Värderingarna återspeglar sig i allt vi gör för dig som kund. Vi vill att du alltid ska känna dig trygg med vår expertis och att vi tillsammans jobbar mot din verksamhets mål.

Som leverantör vill vi att du ska förstå vår passion, så att du blir delaktig i vårt bidrag till kundernas måluppfyllelse.

Som medarbetare lever vi våra värderingar och bidrar proaktivt. Vi är självdrivande medarbetare som tar kloka beslut.

VÅR PASSION

Vi driver Gamification in Business

Vår passion är att driva Gamification in Business. 
Tillsammans med våra fyra värderingar guidar vår passion vårt arbete och vår kultur. Vår passion och värderingar präglar hur vi förhåller oss till varandra, våra leverantörer och våra kunder. De präglar också hur vi tar beslut, agerar och levererar.

VÄRDERING 1

Vi trotsar sanningar

Vi tror på möjligheter och förbättringar. Bara för att något ”alltid” har gjorts på ett sätt betyder inte att det är det enda sättet.

Vi skapar egen väg och utmanar både oss själva och marknaden för att hela tiden ligga längst fram.

Som kund till oss får du en ”speaking partner” som har modet att göra det som behövs för att leverera måluppfyllelse för er.

VÄRDERING 2

Vi är nyfikna

Varje medarbetare på Inspiration Company delar med sig av framgångar och misstag.

Att vi är nyfikna gör att betyder att vi vågar prova nya saker och delar med oss av våra mindre lyckade framsteg. Det bidrar till att organisationen utvecklas.

Med vår nyfikna inställning kan vi hänga med marknaden testa lösningar och i slutändan ge våra kunder riktigt bra lösningar.

VÄRDERING 3

Vi är snabba & okomplicerade

Möjligheter finns överallt. Vi ser dem och agerar, något som är en av våra styrkor. För att säkerställa långsiktiga värden tar vi smarta beslut, innan vi agerar. 

VÄRDERING 4

Tillsammans överträffar vi

Hos oss hittar du stolta medarbetare som är passionerade för effekter och resultat. Vi arbetar över gränser och prestigelöst för att fortsätta leverera med högsta möjliga kvalitet.

Challenger-kultur

En challenger i en challenger-kultur kan ha vilken befattning som helst. Ledarskapet går ut på att leda kraften hos självdrivna medarbetare i rätt riktning genom att skapa tydliga ramar och mål om vart företaget är på väg. Först då kan alla medarbetare med rätt förståelse och attityd, fatta kloka beslut och bidra innovativt för företaget. Det du kan förvänta dig av en challenger-kultur är nyfikenhet, högt tempo och mycket vardagsinnovation! 

CHALLENGERKONCEPTET

Företagskultur och ledarskap

Tillsammans med Claes Knutson, grundaren av "challengerkonceptet", TXP - tillväxtpartner, så har alla på Inspiration Company varit med och tagit fram de värderingar som vi dagligen använder och som hjälper oss att bli självdrivande medarbetare som tar kloka beslut

TESTA DIG

Är du också en Challenger?

Vill du börja jobba med oss?

Hitta lediga jobb eller skicka in en spontanansökan

Lediga jobb Spontanansökan