Personalmotivation från grunden

Att arbeta med Motivation Management för hela verksamheten kan påverka allt från kultur och kärnvärderingar till intäkter och lönsamhet. Eftersom det gäller de mest grundläggande frågorna i ett företag är det en förutsättning att ledningsgrupp är informerad och med på tåget. För dig som söker en plattform för att motivera alla medarbetare i hela verksamheten erbjuder vi både motivationsprogram och det stöd som krävs för att sätta motivationsarbetet i system.

Från nöjda till motiverade medarbetare!

 

Motivationspyramiden

I toppen av motivationspyramiden finns ca 10 % av medarbetarna: de är mycket motiverade och presterar på hög nivå. I botten har vi 10 – 20 % av medarbetarna: de presterar under medel, gnäller mest högljutt och är svåra att påverka. I mitten finns 60 – 80 % av medarbetarna: de presterar på medelnivå och är överlag nöjda men det betyder inte att de är engagerade och lojala. Det är dem du får störst effekt av att motivera!

 

 

Fråga oss, vi hjälper dig!

Med över 600 mätmoduler anpassar vi motivationsprogrammet efter just era behov och mål. Dessutom hjälper vi dig att kommunicera och bygga en kultur kring programmet som gör att alla blir med på tåget. Vi har många framgångsrika referenser från olika branscher och organisationer. Med över 40 000 deltagare i våra program vet vi vad som fungerar. Vi vet vilka nyckelfaktorerna är för ett framgångsrikt motivationsarbete. Använd gärna oss som bollplank när ni funderar kring motivation, vi erbjuder t ex en kostnadsfri konsultation på 60 min.