<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/159772.png" style="display:none;">
Maila oss

Som partner till oss får du en generös bonus för att öppna dörrar!

Det är enkelt att bli partner och vara med på resan till ett motiverat Sverige. Som partner erbjuds du också att delta på regelbundna videomöten och ingå i vårt nätverk för ambassadörer. Läs mer nedan och anmäl ditt intresse.

Bli vår partner

Vem letar vi efter?

Vi letar efter personer/företag som tycker att motivation och lojalitet är spännande. Våra partners är ledarskapskonsulter, managementkonsulter, rekryteringskonsulter, HR-konsulter, organisationskonsulter, motivationsentusiaster, m fl. Du kan också helt enkelt vara duktig på att ”öppna dörrar” och vill ha ett extragig eller något mer att marknadsföra och tjäna pengar på.

Varför har vi ett nätverk för partners?

Vi brinner för att höja motivationen och lojaliteten ute hos företagen i Sverige. Detta gör vi genom motivations- och lojalitetsprogram. Genom att samarbeta med partners hoppas vi nå ut till fler företag.

Vad innebär det att vara partner?

Du bestämmer själv hur ofta, när det passar och i vilken form du samarbetar med oss. Första delmålet är att öppna rätt dörrar som leder till ett möte. På videomötet (eller fysiskt) är vi gärna med som stöd och är vi skickliga så leder det till ett affärsförslag som blir ett uppdrag som blir bonus för dig. 

Jag och teamet ser fram emot din intresseanmälan och resan till ett motiverat Sverige.

/Stefan Thorberg

stefan_close

 

Dream team Dumpar

Intresseanmälan

5 enkla steg att bli partner:

1. Anmäl intresse

Medverka på något av våra ”Partner webinar” eller fyll i kontaktformulär för direktuppföljning.

2. Videomöte

Vi tar ett första videomöte för lite genomgång, vilka synergier vi ser, ambitionsnivå och målbild, förväntningar m m. Känns allt bra så tecknar vi ett avtal med digital signering.

3. Utbildning

Vi genomför en intensivutbildning på några timmar med fokus på våra tjänster och hjälpmedel så du känner dig trygg som ambassadör för oss.

4. Uppföljningsmöten

Var 14e dag har vi partnermöte där vi stämmer av hur det går och utbyter erfarenheter. Vi går också igenom vår marknadsföring i sociala medier, webinars m m.

5. Bonus – din Kick-back

När någon av våra tjänster har levererats som en effekt av vårt partnerskap utbetalas din bonus enligt avtal.