« All Evenemang

Frukostseminarium i Malmö med Kontakta.se

31 maj @ 08:00 - 09:30

kontakta

Vi kommer till Malmö! Nästa frukostföreläsning tillsammans med Kontakta den 31 maj i Malmö. Välkommen!

Kundlojalitet skapas genom medarbetarengagemang!

Alla människor har olika drivkrafter och motivation påverkas av finansiella, emotionella och strukturella drivkrafter som ser olika ut för varje person. Eftersom de bakomliggande drivkrafterna är olika motiveras människor av olika saker. Individen själv vet bäst vad som engagerar och motiverar

Vanliga utmaningar kan vara att nå alla, att ständigt hitta på nya sätt att motivera och framförallt att motivation och engagemangsarbetet ska pågå kontinuerligt för att ge en långsiktig förändring. För att ett engagemangsarbete inte ska upphöra när det blir vardag krävs rutiner och arbetssätt som är hållbara.

Ett effektivt sätt att arbeta är att implementera gamification i sin organisation. Genom att arbeta med gamification på flera nivåer i sin organisation leder till att man skapar större engagemang. I ett motivationsprogram kan medarbetare engageras till den grad att de mest ensidiga uppgifter kan upplevas som roliga att genomföra. Om man ska lyckas med utmaningarna som nämns ovan bör gamification appliceras brett; den kan påverka kunskapsinhämtning, säkerställa compliance, utveckla samarbeten och stärka kulturer. Gamification är en kommande defacto standard, särskilt för arbetsgivare som vill vara moderna och attraktiva för millenials.

Vill du komma? Anmäl dig här; Frukostseminarium 31 maj Malmö

Frukost mellan 08,00-08,30
Föreläsning mellan 08,30-09,30
Plats: Elite Plaza Hotel

+ Google Calendar+ iCal Exportering

Dela i sociala medier

Detaljer

Datum:
31 maj

Tid:
08:00 - 09:30

Webbplats:
https://ssl.eventilla.com/event/xdyeY

Arrangör

Kontakta

Webbplats:
kontakta.se